Waar cijfers tot leven komen

Het draait bij Finance, uiteraard, om de cijfers. Om maandrapportages, inzichten, voorspellingen en rapportages. Maar bij DELTA Fiber komen cijfers tot leven. Finance heeft namelijk een vaste plek aan tafel. ‘We denken en werken actief mee aan het behalen van de doelstellingen van het bedrijf,’ zegt Business controller Ayse.

‘We denken en werken actief mee aan het behalen van de doelstellingen van het bedrijf,’ zegt Business controller Ayse.

''Er wordt hard gewerkt, met passie en in positieve energie. Het is enorm gaaf om daar onderdeel van te zijn.''

Waarom geeft dit werk bij DELTA Fiber jou voldoening?

‘We zijn de snelst groeiende glasvezelprovider van Nederland. Iedere dag zie je het resultaat van je inspanningen. Er wordt hard gewerkt, met passie en in positieve energie. Het is enorm gaaf om daar onderdeel van te zijn.’

8

Employee Engagement Survey's

Per jaar

68

Internal job changes

in 2023

100

Elektrisch wagenpark

in 2028

6

Facturen verstuurd

Per jaar

Hoe ziet je werk eruit?

‘Het is heel divers. Als lid van het managementteam van Zakelijk en Wholesale ben ik nauw betrokken op zowel operationeel als strategisch niveau. Ik kan die rol vervullen omdat mijn collega’s van Accounting en Financial control zorgen voor tijdige en accurate cijfers en rapportages. Daarnaast werkt mijn team mee aan het opzetten van joint ventures, acquireren van bedrijven, integreren van de administraties en optimaliseren van onze cash.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Bekijk onze nieuwste vacatures binnen het klantcontactcentrum
Staat jouw droombaan hier niet bij? Alle vacatures bekijken

Kom je hier ook werken?

Wil jij meegroeien met onze organisatie? Bekijk snel onze vacatures, ontdek welke kansen op jou wachten en vind de perfecte match.

Kom je hier ook werken?