Meegroeien met het netwerk van DELTA Fiber

Met de merken DELTA en Caiway zijn we een betrouwbare telecomprovider die doet wat ze belooft en de klant altijd voorop zet. Dat zit diepgeworteld in onze identiteit, ook nu onze ambities ons steeds verder brengen. We begonnen in de regio, in de buitengebieden van Nederland waar inwoners nog geen snelle internetverbinding hadden. Daar hebben we onze sporen verdiend. Nu breiden we ons razendsnelle netwerk uit door het hele land. DELTA Fiber is het snelst groeiende glasvezelbedrijf van Nederland geworden. Meer dan 1,5 miljoen huishoudens voorzien we van internet, tv, telefonie en mobiel. En we zijn nog lang niet klaar.

Op de werkvloer

DELTA Fiber is de werkgever achter de merken DELTA en Caiway, die in 2018 hun krachten bundelden. Onze medewerkers zijn grondig werkende fixers. Ze hebben een schouders-eronder-mentaliteit en voelen loyaliteit naar onze klanten: zij moeten de allerbeste internet-, mobiel- en tv-ervaring krijgen. De uitdaging: we groeien hard, maar willen ons netwerk betrouwbaar houden, ons aanbod blijven vernieuwen en altijd goed bereikbaar blijven voor onze klanten. Daar werken iedere dag bijna vijftienhonderd mensen aan, verdeeld over ons hoofdkantoor in Schiedam (gunstig gelegen tussen station en snelweg) en onze vestigingen in Middelburg en Vlissingen. Toch is dat niet genoeg, we kunnen jouw talent goed gebruiken!

Onze kernwaarden

Betrokken
Betrokken
Betrouwbaar
Betrouwbaar
Ambitieus
Ambitieus

ESG & Duurzaamheid

Nederland rekent op ons. Het netwerk van DELTA is onmisbaar in het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorg en voor overheidsdiensten. Ook thuis is een digitale verbinding natuurlijk onmisbaar. Maar onze bijdrage aan de samenleving gaat verder dan het verbinden van mensen. In alles wat we doen en laten, staat respect voor mens en milieu aan de basis. Ook daar mag Nederland op rekenen.

Zoals we ons in 2020 al ten doel stelden, zijn onze bedrijfsprocessen CO2-neutraal. Dat betekent dat we onze uitstoot flink hebben verlaagd, ons energieverbruik hebben vergroend (bijvoorbeeld in onze datacenters) en dat we compenseren wat er aan uitstoot overblijft. Ons wagenpark is in 2028 volledig elektrisch. In 2040 zal onze directe én indirecte impact net zero zijn (energieneutraal). We werken daar met dezelfde ambities en resultaatgerichtheid aan als waarmee we ons glasvezelnetwerk hebben uitgerold. Dan heb je een idee hoe serieus we onze ESG & Duurzaamheid nemen.

De voordelen van een baan bij DELTA Fiber

Onze klanten kennen ons als betrokken en betrouwbaar. Onze medewerkers ook. Als onderdeel van goed werkgeverschap streven we ernaar om een zorgzame omgeving te creëren waarin ontwikkeling wordt gestimuleerd, inclusiviteit wordt bevorderd en een veilig werkklimaat wordt gewaarborgd. Naast dat we zijn aangesloten bij de CAO Breedband & Telecommunicatie, bieden we uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een persoonlijk benefit budget, thuiswerkopties en aanvullend partnerverlof. Betrokkenheid staat centraal bij DELTA Fiber, waarbij we onze medewerkers op alle niveaus actief betrekken bij onze strategie en ESG-doelen. Deze inspanningen resulteren in bovengemiddelde betrokkenheid en loyaliteit. Wat onze medewerkers vooral waarderen in hun werk, is autonomie, het gevoel dat hun vaardigheden goed aansluiten op hun taken, en collegialiteit. Dat koesteren we, en daar blijven we aan werken. 

  • Persoonlijk keuzebudget
  • Ontwikkelmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding
  • Een gezonde werkplek, thuis en op kantoor
  • Goede pensioenregeling en korting op verzekeringen

Jouw ideeën zijn leidend

In onze organisatie vertrouwen we op jouw expertise. We gaan ervan uit dat jij het het beste weet. Een goed idee dat volgens jou resultaat zal opleveren, voer je dus gewoon uit — jij hebt de regie. Met die werkcultuur onderscheiden we ons van andere bedrijven.

 

Werksfeer

Bij DELTA Fiber werken we allemaal aan hetzelfde doel: zoveel mogelijk Nederlanders voorzien van uitstekend internet, mobiel, tv en radio. Onze medewerkers zijn loyaal aan onze klanten — dáár werken ze hard voor. Als organisatie willen we vooruit, resultaten boeken. Daarom bij ons geen office politics of ingewikkelde beslissingsstructuren. Hier werk je behoorlijk autonoom, we vertrouwen op jouw expertise. Een goed idee dat volgens jou resultaat zal opleveren, voer je gewoon uit. De communicatielijnen zijn kort, je kunt met altijd even overleggen met een collega. DELTA Fiber is een ‘platte organisatie’: wie je nodig hebt, zit gewoon een bureau verderop.

 

Betrokken, betrouwbaar en ambitieus

We voelen ons het winnende team in de telecomsector, maar zijn niet vergeten waar we vandaan komen. We koesteren de reputatie die we hebben opgebouwd van een betrokken en betrouwbare telecomprovider. Tegelijkertijd barsten we van de ambitie. Onze getalenteerde medewerkers hebben de ideeën om die waar te maken. DELTA Fiber blijft altijd in beweging, zonder onze kernwaarden uit het oog te verliezen.

Zin in het avontuur?

DELTA Fiber is een resultaatgerichte organisatie die niet met zichzelf bezig is. Wij zijn buiten aan het bouwen — voor onze klanten. We zijn slim, snel, wendbaar. Bij ons geen stroperige beslissingslagen, we hebben veel te veel zin in het avontuur.