Achter de schermen van jouw digitale wereld

Ben je diegene die ervoor zorgt dat die favoriete serie zonder haperingen streamt? Of ben je de drijvende kracht achter de razendsnelle internetverbinding die het thuiswerken van onze klanten mogelijk maakt? Binnen Networks is dit aan de orde van de dag!

t.b.a.

"Wij hebben ervoor gezorgd dat het netwerk van DELTA is uitgeroepen tot het allersnelste van Nederland!"

De onmisbare schakel in jouw digitale leven

Achter de schermen van onze digitale wereld werken de gedreven netwerkprofessionals van DFN dag in dag uit. Vanuit onze kantoren in Schiedam en Vlissingen zorgen we ervoor dat honderdduizenden mensen in Nederland kunnen genieten van internet, tv, telefonie en mobiel. We ontwikkelen, beheren en optimaliseren onze netwerken en diensten met passie en toewijding, zodat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over de betrouwbaarheid en snelheid van jouw digitale verbinding.

8

Up- en downloadsnelheid

Via XGS-PON

400

Netwerkspecialisten

In het team

30

Nieuwe huishoudens aangesloten

Per maand

1

Huishoudens hebben toegang tot ons netwerk

In Nederland

Meer dan alleen techniek

We zijn meer dan alleen technici. We zijn creatieve denkers en probleemoplossers die continu op zoek zijn naar nieuwe manieren om onze diensten te verbeteren en de klantervaring te optimaliseren. We werken nauw samen met onze klanten om te begrijpen wat hun behoeften zijn en hoe we ze op de best mogelijke manier kunnen bedienen.

Een dynamische werkomgeving vol uitdagingen

De wereld van technologie staat nooit stil. En dat geldt ook voor DFN Networks & Services. We omarmen nieuwe ontwikkelingen en blijven onze diensten innoveren om onze klanten voorop te blijven lopen. Dit zorgt voor een dynamische werkomgeving waarin je elke dag weer nieuwe dingen leert en jezelf uitgedaagd wordt.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Bekijk onze nieuwste vacatures binnen Digital & Technology
Staat jouw droombaan hier niet bij? Alle vacatures bekijken

Kom je hier ook werken?

Wil jij meegroeien met onze organisatie? Bekijk snel onze vacatures, ontdek welke kansen op jou wachten en vind de perfecte match.

Kom je hier ook werken?