Zakelijke klanten een oplossing bieden zodat zij kunnen excelleren

Bij Sales draait alles om het bevorderen van verkoopkansen en het bieden van uitstekende service aan zowel consumenten als zakelijke klanten. Welke verkoopmethode we ook inzetten - telesales, outdoor, aftersales, winkels en promotieteams - en ongeacht of het consumenten- of zakelijke klanten betreft, onze gedreven Sales-teams staan centraal.

Rusko is accountmanager Grootzakelijk op de Sales-afdeling van DELTA Fiber. Hij voorziet onze grootzakelijke klanten van advies over connectiviteit. ‘Door het gesprek aan te gaan kom ik erachter wat onze klanten nodig hebben en waar ze tegenaan lopen. Ik vind een oplossing voor ze, zodat zij in hun core business kunnen excelleren.’

"Door de vrijheid voel ik mij bijna zelfstandig ondernemer hier"

Waarom past het werk bij DELTA Fiber je goed?

Ik voel me een zelfstandig ondernemer hier. Ik maak mijn eigen salesplan, deel mijn tijd zelf in en zorg er op mijn manier voor dat ik mijn doelen haal. Daar word ik heerlijk vrij in gelaten. Een goede werk-privébalans is voor mij ook belangrijk. Ik wil voldoende tijd houden voor mijn dochter. Bij DELTA Fiber is er ruimte om het zo in te delen dat je voor jezelf een goede balans kunt vinden.

1

Sales gesprekken

per dag

140

Sales Professionals

In het team

500

Website bezoekers

per maand

6

Winkelbezoekers

per maand

Bij DELTA staat de klant centraal

De klant staat centraal in alles wat we doen. Onze Sales-experts werken samen om niet alleen verkoopdoelen te behalen, maar ook om een positieve en duurzame relatie met onze klanten op te bouwen. Of je nu enthousiast wordt van telesales, het verkennen van de buitenwereld, aftersales, het runnen van winkels of het coördineren van promotieteams, er is altijd een plek voor jou in ons gedreven Sales-team. Bij DELTA, waar verkoop meer is dan alleen een transactie - het is het aangaan van verbindingen en het bouwen van waardevolle relaties.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Bekijk onze nieuwste vacatures binnen Sales
Staat jouw droombaan hier niet bij? Alle vacatures bekijken

Kom je hier ook werken?

Wil jij meegroeien met onze organisatie? Bekijk snel onze vacatures, ontdek welke kansen op jou wachten en vind de perfecte match.

Kom je hier ook werken?